Over Berry en Miranda

Over Berry en Miranda

Berry en Miranda zijn geboren en getogen Oisterwijkers. Sterker nog: Miranda’s wieg stond op de plek waar ze nu al bijna twintig jaar hun Bed & Breakfast runnen.

Miranda’s opa en oma zijn De Waterput in 1960 begonnen. In het mooiste stukje Oisterwijk, midden in de natuur, openden zij een hotel/pension.
Het was aanpoten voor het jonge stel, maar dat hoorde erbij. Tussendoor kregen ze ook nog drie zonen die later allemaal de horeca in zouden gaan. De moeder van Miranda ging in 1965 met haar moeder een paar dagen vakantie vieren in Oisterwijk. Daar leerde ze Michel kennen, de jongste zoon. Het was liefde op het eerste gezicht en in 1970 trouwden ze. Een jaar later werd oudste dochter Miranda geboren. Zij groeide op op De Waterput en nam zich heilig voor, nóóit de horeca in te gaan. Maar ja… het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Samen met haar man Berry en zoon Luuk runt ze sinds 2001 met liefde en plezier Bed & Breakfast De Waterput in Oisterwijk. Elke dag genieten we van het moois dat Oisterwijk te bieden heeft. Niks fijner dan een lange wandeling met onze hond Sammie op de Kampina of in ‘ons eigen bos’ aan de overkant van de Scheibaan.

Wij ontvangen onze gasten dan ook graag in deze prachtige omgeving. Mensen komen hier echt tot rust. Wakker worden van zingende vogels en eekhoorns die nieuwsgierig komen kijken, kunt u zich iets mooiers voorstellen? Wij vinden het leuk om onze gasten te verwennen en te ontzorgen. We kennen de omgeving als onze broekzak en helpen u graag als u iets wilt ondernemen. In Oisterwijk is altijd wat te doen!

Wat ons voldoening geeft?
Als onze gasten na hun verblijf heerlijk uitgerust en vol energie terug naar huis gaan.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image