Over ons

Bed and Breakfast De Waterput

De Waterput is al jaren een begrip in Oisterwijk. De accommodatie is gelegen in het mooiste gedeelte van de parel van Brabant. Al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw komen gasten hier graag voor de rust en de Brabantse gezelligheid. Bed & Breakfast De Waterput ligt middenin de natuur, maar op loopafstand bevinden zich ook diverse eetgelegenheden. Oisterwijk heeft een bruisend centrum met vele leuke winkeltjes en terrassen. Bed & Breakfast De Waterput is centraal gelegen tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Kom gezellig Brabant ontdekken en kom tot rust in het mooie Oisterwijk! Berry en Miranda ontvangen u graag in hun gezellige Bed and Breakfast.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Waarom naar Bed and Breakfast De Waterput?

Bij De Waterput kunt u niet alleen heerlijk slapen en ontbijten, maar bent u ook aan het goede adres als u iets te vieren heeft of een rustige en professionele plaats zoekt om te vergaderen. Bed and Breakfast De Waterput is een prima uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Of u nu alleen, met z'n tweeën of met een hele groep bent. Bekijk hier onze faciliteiten!
  • Vergaderen
  • Feesten
  • Recreëren
  • Parkeren
Awesome Image

Vergaderen

Het is bewezen: als u buiten de deur vergadert, bent u productiever en meer gefocust. Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven onze comfortabele vergaderruimte voor een dag of dagdeel boeken. Wij zorgen ervoor dat alles wat u nodig heeft aanwezig is en u kunt zich volledig concentreren op zaken die de aandacht verdienen. Standaard voorzien wij u en uw medewerkers van koffie, thee en water. Uiteraard kunnen wij de verzorging ook uitbreiden met een lekkere lunch en andere versnaperingen. Het zal u aan niks ontbreken Heeft u gasten die van ver komen? Bij Bed and Breakfast De Waterput is vast nog wel een kamer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Awesome Image

Feesten

Heeft u iets te vieren? De Waterput is een gezellige locatie om een besloten feest te vieren. U heeft de beschikking over een zaal en een terras. Hapjes, drankjes of een BBQ, wij nemen u alle zorgen uit handen. U hoeft alleen maar te genieten. Wil u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Awesome Image

Recreëren

Bed and Breakfast De Waterput ligt middenin de natuur. De Oisterwijkse bossen en vennen en heidegebied Kampina zijn op loopafstand en u kunt hier prachtige fietstochten maken. Wilt u liever een stad bezoeken? Oisterwijk ligt centraal tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Een dagje pretpark of dierentuin? In een halfuurtje staat u tussen de leeuwen in de Beekse Bergen of stapt u de wondere wereld van de Efteling binnen. Oisterwijk heeft een bruisend centrum met heel veel leuke winkeltjes en terrasjes. In de directe omgeving is van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud!

Awesome Image

Parkeren

Bed and Breakfast De Waterput beschikt over een ruime parkeergelegenheid die speciaal voor gasten van De Waterput gereserveerd is. U kunt hier tijdens uw verblijf gratis uw auto parkeren.