Over de omgeving - Bed and Breakfast De Waterput

Er is van alles te doen bij Bed and Breakfast De Waterput

Bed and Breakfast De Waterput ligt midden in de natuur. In de voortuin de alom bekende bossen en vennen. In de achtertuin het prachtige heidegebied van De Kampina. De Waterput ligt drie kilometer van de dorpskern van Oisterwijk met de gezellige terrasjes en vele leuke winkeltjes. Ook een bezoekje aan de bakkerij van ‘Heel Holland bakt’ jurylid Robèrt van Beckhoven mag u zeker niet overslaan. Bent u in voor een sportieve activiteit? U kunt hier in de buurt ook kanoën, klimmen, escaperoom, lasergamen, mountainbiken in de Drunense Duinen en ga zo maar door.

In de directe omgeving van De Waterput vindt u op loopafstand diverse goede en betaalbare eetgelegenheden, een bowlingbaan en midgetgolf.

Bed and Breakfast De Waterput ligt heel centraal

Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zijn met de auto binnen een half uur te bereiken. Ook met de fiets kunt u deze steden natuurlijk bezoeken. Heeft u geen zin in de grote stad maar verkiest u een karakteristiek dorp? Dorpen zoals Oirschot, Hilvarenbeek, Goirle en Vught zijn zeker een bezoekje waard. Bent u vooral een natuurliefhebber? Ook dan kunt u uw hart ophalen. Lekker fietsen of wandelen in de bossen en landerijen. Er zijn vele leuke routes beschikbaar.

Efteling, Beekse Bergen, musea

Bent u uitgewandeld en -gefietst? Of zit het weer niet mee? Ook dan hoeft u zich niet te vervelen, als u te gast bent in Bed and Breakfast De Waterput. We zijn een goede uitvalsbasis voor een dagje Efteling, De Beekse Bergen of een van de vele musea.