Goedkoop overnachten in Oisterwijk - Bed and Breakfast De Waterput

Kamer Bed and Breakfast de Waterput

We zijn op dit moment druk bezig met het vernieuwen van onze website. Na onze ontbijtruimte, is het nu ook tijd om online de boel ‘ op te knappen’. 

Een frisse site, een nieuw logo en op deze plek gaan we u op de hoogte houden van het wel en wee van Bed & Breakfast De Waterput in Oisterwijk.

Een nieuwe site betekent dat we ons moesten gaan buigen op termen waarop we graag door u gevonden willen worden. We ontdekten dat er driftig gezocht wordt op ‘goedkoop overnachten in Oisterwijk.’ Tja, dat kan bij ons, maar we merkten tegelijkertijd dat het op de een of andere manier niet zo sjiek klinkt als je zegt: ‘Goedkoop overnachten in Oisterwijk’ of ‘ goedkope Bed & Breakfast in Oisterwijk.’  

Je wilt niet veel betalen, maar je wilt eigenlijk ook niet dat het goedkoop is. Op de een of andere manier heeft dat een negatieve bijklank. Moeilijk! 

We kunnen er niks anders van maken: we zíjn goedkoop – voor € 38,50 per persoon – slaapt u al in een heerlijk opgedekt bed op een prachtige locatie. U heeft uw eigen opgang en terras met zitje. U kunt genieten van een goede douche, zachte handdoeken en als u wilt, wordt uw ontbijt voor € 9,50 extra op uw kamer geserveerd. 

Afgezien van de prijs, kun je dit toch moeilijk goedkoop noemen!

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *