Dat verdient (blijkbaar) een bloemetje… - Bed and Breakfast De Waterput

bloemetje Bed and Breakfast de Waterput

Van de week zat ik in mijn kantoortje nieuwe boekingen te plannen toen er aangebeld werd. Een bloemiste met een mooie bos bloemen. “Wie zoekt u?” vroeg ik in de volle overtuiging dat het niet voor mij zou zijn.

“U!” zei de bloemiste.

“Mij? Hoezo dat? Waar hebben we dat aan te danken?”

Bleken we een bloemetje gekregen te hebben van een gast die we de week ervoor mochten ontvangen. Ze hadden geboekt voor een midweek in een van onze kamers en fietsen gehuurd. Ze waren elke dag op pad om de omgeving te verkennen. Op donderdagavond kwamen ze opgewonden mijn kantoor binnen. Ze hadden net gehoord dat ze voor de allereerste keer opa en oma geworden waren. Drie weken te vroeg, maar alles was goed met moeder en zoon. Ze wilden natuurlijk zo snel mogelijk naar hun dochter, maar zaten nog met de fietsen en moesten naar het station.

We hebben dat voor ze opgelost en nog diezelfde avond konden ze hun kleinzoon bewonderen. Beste Karin en Ton, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie kleinkind! We hebben jullie heel graag geholpen en hopen jullie deze zomer nog een keer terug te zien! De bloemen staan er prachtig bij!

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *