Een hapje en een drankje bij Bed & Breakfast De Waterput

De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om ons terrein, de feestruimte en de kamers op te knappen en klaar te maken voor de toekomst. Maar wat was het fijn om afgelopen zaterdag weer gasten te mogen ontvangen. Natuurlijk hebben we de richtlijnen van het RIVM in acht genomen, maar dankzij de ruimte die we tot onze beschikking hebben, konden we twee foodtrucks plaatsen en alle passanten laten genieten van een goede kop koffie en een warme wafel met aardbeien, een verse appelflap of een van de broodjes.

Het is ons (en u!) zo goed bevallen, dat we hier zeker de komende weekenden mee doorgaan. Vanaf 1 juni mogen we hier ook een wijntje of biertje bij schenken en een heerlijke borrelplankje bij serveren. Op ons terrein staan diverse zitjes waar u lekker relaxt van het zonnetje kunt genieten. Dus als u geen zin heeft in een druk terras, kom dan gezellig naar De Waterput!

Onze Bed and Breakfast ligt middenin de bossen en is een perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die willen genieten van de vennen en de Kampina.

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *