Eenpersoonsverblijf - Bed and Breakfast De Waterput

Eenpersoonsverblijf De Waterput

Reist u zonder gezelschap? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom voor een eenpersoonsverblijf bij Bed and Breakfast De Waterput in Oisterwijk. U hoeft dan natuurlijk niet voor twee personen te betalen; u betaalt slechts een toeslag van € 12,50 per nacht.

U heeft de beschikking over een geschakelde kamer in een bijgebouw op het terrein van De Waterput. U heeft een eigen badkamer met douche en toilet, een terras met zitje en een comfortabele boxspring. Bovendien kunt u op uw kamer gebruik maken van de koelkast, de televisie en koffie- en theevoorzieningen. Uiteraard kunt u uw verblijf compleet maken met een lekker ontbijt. In overleg kan dit bij u op de kamer geserveerd worden.

De kamers zijn eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien en vooral heel schoon. Bij aankomst is uw bed opgedekt en liggen de handdoeken voor u klaar.

Als u wilt zorgen wij dat er bij aankomst een goedgevulde borrelplank en eventueel een drankje naar keuze op uw kamer klaarstaan. Informeert u bij uw reservering naar de mogelijkheden en prijzen.